Belgisch vuurwerk? Koop het beste vuurwerk in Nederland!

Zoekt u naar Belgisch vuurwerk? Waarom niet gewoon het beste vuurwerk in Nederland kopen? Bij Koningsdal in Utrecht leveren wij het laatste vuurwerk dat u bij ons legaal kunt kopen of bestellen. Niet al het Belgische vuurwerk is veilig en daarom in ons land verboden. Wij vinden het belangrijk dat wij veilig vuurwerk verkopen van de beste kwaliteit! Kom daarom langs in onze speciaalzaak!

Online vuurwerk kopen

Voordelig en veilig vuurwerk, liever in Utrecht dan in België

Voordelig en veilig vuurwerk kopen doen onze klanten al jaren beter in Utrecht dan in België. U kunt bij Koningsdal terecht voor het laatste vuurwerk tegen mooie actieprijzen. U vindt onze vuurwerk speciaalzaak in het gezellige tuincentrum in Utrecht. Wij hebben hier volop parkeergelegenheid. Komt u langs? Wij trakteren onze klanten op een gratis oliebol!

Misschien wilt u liever uw vuurwerk online bestellen? In de webshop van Koningsdal vindt u het mooie vuurwerk aanbiedingen. Vaak nog scherper geprijsd dan Belgisch vuurwerk! In de vuurwerk webshop kunt u makkelijk en snel ons aanbod bekijken en bestellen. Zowel onze vuurwerk speciaalzaak in Utrecht als de webshop zijn vanaf 1 november geopend!

Koningsdal vuurwerk, beter dan het Belgische vuurwerk

Koningsdal is een echte vuurwerk specialist. Wij bieden iedereen een groot aanbod vuurwerk tegen de beste prijzen. Bekijk ook zeker onze actie pakketten! Hiermee kunt u zeker geld besparen. Misschien bent u nog wel goedkoper uit dan dat u de weg op moet om Belgische vuurwerk te halen! In ons aanbod vindt u siervuurwerk, knallend vuurwerk, familiepakketten en Chinees vuurwerk.

Wij heten u van harte welkom in onze vuurwerk winkel vanaf 1 november. Onze vuurwerk winkel vindt u aan de Koningsweg 87 in Utrecht, gelegen in het tuincentrum. Uiteraard verkopen wij alleen vuurwerk aan personen vanaf 16 jaar.

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerkgigant Vuurwerk kopen Utrecht Vuurwerk Woerden Vleuten