Vuurwerk kopen bij het grootste verkooppunt in Utrecht

Het beste vuurwerk kopen? Dan ga je naar Koningsdal in Utrecht! Koningsdal Vuurwerk is het grootste verkooppunt voor vuurwerk in de regio Utrecht. Hier kan je online in onze webshop goed vuurwerk kopen maar ook tijdens de verkoopdagen in onze winkel.

Online vuurwerk kopen

Online vuurwerk kopen

De webshop van Koningsdal is de online vuurwerkwinkel van Utrecht, waar je gemakkelijk en snel vuurwerk kan bestellen. Je vindt hier een mooi overzicht van ons spectaculaire en uitgebreide vuurwerk aanbod met goede productfilmpjes.

Bij ons in Utrecht kun je terecht voor diverse losse stukken knal- en siervuurwerk maar ook voor vuurwerkpakketten. De webshop van Koningsdal is ook tijdens verkoopdagen geopend. Bestel gemakkelijk vanuit huis en kom het vuurwerk direct ophalen.

Groot assortiment vuurwerk in Utrecht tegen de beste actie prijzen!

Als vuurwerkspecialist bieden wij je een groot assortiment tegen de beste actie prijzen. Met onze actie bespaar je soms wel tientallen euro’s op kwalitatief goed vuurwerk. Of je nu zoekt naar vuurwerk klappers, siervuurwerk, vuurpijlen, voordelige familie vuurwerkpakketten of spectaculair Chinees vuurwerk. Koningsdal in Utrecht heeft het allemaal!

 

Is je bestelling vóór 28 december bij ons binnen, dan profiteer je ook nog eens van tot 20% gratis vuurwerk*. Kies zelf uit ons assortiment! Vergeet niet na het plaatsen van je order je bestelling via 

Goedkoop vuurwerk kopen in Utrecht

Goedkoop vuurwerk kopen in Utrecht, dat doen onze klanten al jaren bij Koningsdal. Bij ons kun je vuurwerk kopen tegen spectaculaire actieprijzen! Koningsdal Vuurwerk in Utrecht is bovendien zeer goed bereikbaar. Wij zijn namelijk gelegen in de Intratuin aan de Koningsweg 87 in Utrecht. Dat goed per auto te bereiken is en je kunt hier gratis parkeren. Tijdens het afhalen van het vuurwerk kun je heerlijk genieten van een gratis oliebol en heel veel gezelligheid. Tijdens onderstaande verkoopdagen lever je de bestelling in de winkel in en neem je het vuurwerk direct mee.

Afhalen vanaf 16 jaar. Er kan gevraagd worden naar je legitimatiebewijs! Wij geven je graag advies over ons vuurwerk aanbod.

Meld je ook aan bij onze Facebook-pagina: www.facebook.com/KoningsdalVuurwerk. En blijf op de hoogte van alles rondom de verkoop van vuurwerk en speciale (online) acties!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerk Woerden Vleuten Vuurwerkwinkel Beste vuurwerk