Goed vuurwerk kopen: Koningsdal Vuurwerkspecialist

U wilt goed vuurwerk kopen dat aan alle veiligheidsnormen voldoet? Welkom bij vuurwerkspecialist Koningsdal. Bij ons koopt u al het vuurwerk voor jong en oud. Wij zijn centraal gelegen in midden Nederland, in een sfeervol tuincentrum in Utrecht. Vanaf 1 november is onze vuurwerkwinkel geopend. Goed vuurwerk koopt u bij Koningsdal altijd tegen lage prijzen!

Online vuurwerk kopen

Koop altijd goed en legaal vuurwerk

Met oud en nieuw is het afsteken van vuurwerk niet weg te denken. Maar het afteken van slecht vuurwerk kan gevaarlijk zijn. Let er daarom altijd op dat u goed vuurwerk koopt dat legaal in Nederland verkocht mag worden. Het vuurwerk bij Koningsdal voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen.

Onze vuurwerk speciaalzaak in Utrecht staat al jaren bekend om het grote aanbod van goed vuurwerk. U koopt bij ons vuurwerk tegen aantrekkelijke prijzen! Onze winkel is goed te bereiken in midden Nederland. Wij zijn gelegen in een sfeervolle afdeling in een bekend tuincentrum met voldoende parkeerplaatsen. Komt u langs? Dan trakteren wij op een heerlijke oliebol!

Ook online goed vuurwerk bestellen!

Wilt u online goed vuurwerk bestellen? Ga dan vanaf 1 november naar onze vuurwerk webshop. Hier vindt u tevens een groot aanbod goed vuurwerk geschikt voor jong en oud. Bestel al het vuurwerk dat u met nieuwjaar de lucht in wil steken. Van strijkers, siervuurwerk, knalvuurwerk, leuke familie vuurwerkpakketten en het laatste vuurwerk uit China. Voor ieder hebben wij wat wils.

U vindt onze vuurwerk speciaalzaak vanaf 1 november aan de Koningsweg 87 in Utrecht. Zowel online als in de winkel verkopen wij enkel vuurwerk aan personen van 16 jaar en ouder. Koningsdal garandeert goed en veilig vuurwerk. Zo kunt u gerust genieten van het mooiste vuurwerk tijdens de nieuwjaarsviering!

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online vuurwerk kopen Vuurwerk kopen Maarssen Vuurwerk kopen