Illegaal vuurwerk bestellen? Niet doen!

Sommige mensen willen hun vuurwerk illegaal bestellen. Maar waarom zou u illegale vuurwerk bestellen als u ook het beste legale vuurwerk kunt kopen bij Koningsdal in Utrecht? Wij zijn de vuurwerk specialist van Midden Nederland met het laatste vuurwerk tegen de beste prijzen! In ons speciale verkooppunt verkopen wij vanaf 1 november al het vuurwerk speciaal voor Nieuwjaar.

Online vuurwerk kopen

Vuurwerk illegaal bestellen een slecht idee

Illegaal vuurwerk bestellen is een slecht idee. U weet niet waar het vuurwerk vandaan komt, of het veilig is en u het is bovendien strafbaar! Bij Koningsdal Vuurwerk importeren wij ons eigen vuurwerk. Vuurwerk bestellen kan bij ons tegen mooie actieprijzen. Onze winkel is goed te bereiken. U vindt ons in een bekend tuincentrum met een gezellige sfeer. Wij trakteren u graag op een lekkere oliebol!

Ook met onze online vuurwerk webshop stimuleren wij de teruggang van het bestellen van illegaal vuurwerk. In de Koningsdal webshop kunt u namelijk diverse soorten vuurwerk bestellen die gewoon legaal in Nederland verkocht mogen worden. Hier vindt u een uitgebreid overzicht van al ons losse vuurwerk en diverse samengestelde pakketten. Om onze scherpe prijzen kunt u niet heen!

Hoge kwaliteit vuurwerk bestellen, geen illegale rommel

Met onze mooie actie tarieven bespaart u bij Koningsdal vaak tientallen euro’s op hoge kwaliteit vuurwerk. Dat is in tegenstelling met illegale vuurwerk, wat niet altijd van deze kwaliteit is! Wij verkopen onder andere vuurwerk klappers, siervuurwerk, vuurpijlen, leuke familie pakketten en prachtig Chinees vuurwerk. Wij hebben alles om de lucht in de schieten met Oud en Nieuw.

U bent vanaf 1 november aanstaande van harte welkom in onze vuurwerkwinkel aan de Koningsweg 87 te Utrecht. Bestellen en afleveren van vuurwerk kan bij Koningsdal alleen vanaf 16 jaar. Wij geven u graag advies over ons ruime vuurwerk aanbod! Tot ziens bij Koningsdal Vuurwerk.

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Knalvuurwerk Goedkoop vuurwerk Vuurwerkshop