Knalvuurwerk vindt u bij Koningsdal!

Zoekt u naar knalvuurwerk voor een onvergetelijke jaarwisseling? Welkom bij vuurkwerkspecialist Koningsdal! Wij zijn de vuurwerk leverancier in midden Nederland. Wij leveren het betere knalvuurwerk tegen aantrekkelijk prijzen. Vanaf 1 november kunt u al uw knalvuurwerk kopen in de sfeervolle winkel in Utrecht of in onze online vuurwerkwinkel.

Online vuurwerk kopen

Veilig en hoge kwaliteit knalvuurwerk

Koningsdal heeft een uitgebreid assortiment met veilig en hoge kwaliteit knalvuurwerk. Of u nu zoekt naar knalvuurwerk voor op de grond als banden, kanonslagen of boxen. Houdt u meer van knalvuurwerk met pijlen? Wij verkopen ook voordelige knalvuurwerk pijlen. Deze pijlen hebben een maximale kruitvulling en geven een zeer harde knal!

Met het knalvuurwerk van Koningsdal haalt u altijd hoge kwaliteit in huis. Wij importeren al het knalvuurwerk zelf. Hierdoor kunnen wij  de beste prijs/kwaliteit verhouding garanderen. Knalvuurwerk kunt u bovendien ook in onze online vuurwerkshop bestellen. De webshop is tevens vanaf 15 november aanstaande geopend.

Naast knalvuurwerk ook andere soorten vuurwerk

Zoekt u naast knalvuurwerk nog andere soorten vuurwerk? Bekijk dan zeker ons overige aanbod met onder andere prachtig siervuurwerk, familiepakketten, Chinees vuurwerk en andere soorten. U vindt onze vuurwerkwinkel in een sfeervol ingericht tuincentrum. Voor iedere klant hebben wij een heerlijke gratis oliebol!

Knalvuurwerk verkopen wij bij Koningsdal alleen aan personen vanaf 16 jaar en ouder. Wij zien u graag in onze vuurwerkwinkel vanaf 1 november aan de Koningsweg 87 in Utrecht!

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Goedkoop vuurwerk Vuurwerkshop Goed vuurwerk