Het mooiste en beste siervuurwerk kopen!

Siervuurwerk hoort bij een spetterende jaarwisseling. Wilt u siervuurwerk kopen waar de hele buurt van zal opkijken? Dan gaat u naar vuurwerkspecialist Koningsdal in Utrecht. Wij zijn de vuurwerk specialist in midden Nederland. Siervuurwerk kunt u bij ons tegen voordelige actieprijzen aanschaffen. Wij hebben het beste aanbod siervuurwerk met prachtige grond- en luchteffecten!

Online vuurwerk kopen

Siervuurwerk van Koningsdal: voor een spetterende jaarwisseling

Het siervuurwerk van Koningsdal zorgt jaar op jaar voor een spetterend en bijzonder vuurwerk spektakel tijdens Oud en Nieuw. Vanaf 1 november kunt u siervuurwerk in onze sfeervolle vuurwerkwinkel kopen. Wij zijn gelegen in een bekend tuincentrum in Utrecht met volop parkeergelegenheid. Kom langs en geniet van een gratis oliebol!

Met het siervuurwerk van Koningsdal haalt u het beste van het beste in huis. Wij importeren ons sier vuurwerk zelf waardoor wij een lage prijs en hoge kwaliteit kunnen garanderen. Siervuurwerk hebben wij in losse onderdelen maar ook in aantrekkelijk geprijsde siervuurwerk pakketten. Deze hebben prachtige boeketten en bereiken een grote hoogte!

Ook siervuurwerk kopen in de online webshop

Naast de winkel in Utrecht kunt u ook siervuurwerk kopen in onze online shop, welke ook vanaf 1 november aanstaande geopend is. Bekijk op uw gemak ons siervuurwerk aanbod, wij hebben voor ieder wat wils. Ook het kleinere siervuurwerk, dat prachtig is dichter bij de grond, bieden wij aan tegen aantrekkelijke prijzen. 

Siervuurwerk kunt u bij Koningsdal kopen vanaf 16 jaar en ouder. Wij staan voor u klaar vanaf 1 november in onze sfeervolle vuurwerk speciaalzaak in Utrecht aan de Koningsweg 87 te Utrecht.

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Belgisch vuurwerk Vuurwerkgigant Vuurwerk kopen Utrecht