Vuurwerk kopen in Polen: doe het niet!

Twijfelt u erover om vuurwerk te kopen in Polen? Wij raden u aan om dat niet te doen! Waarom zou u, u kunt het laatste vuurwerk goedkoop en legaal kopen bij Koningsdal in Utrecht. Wij zijn de vuurwerkspecialist in midden Nederland. Wist u trouwens dat het in bezit hebben van illegaal vuurwerk uit Polen strafbaar is! Koop daarom uw vuurwerk van hoge kwaliteit in onze winkel.

Online vuurwerk kopen

Veilig en goedkoop vuurwerk kopen, liever niet in Polen

Het beste en meest veilige vuurwerk kopen doen onze klanten al jarenlang liever in Utrecht dan in Polen. U kunt bij ons terecht voor het laatste en moderne vuurwerk tegen fantastische prijzen. Onze winkel is goed te bereiken. Koningsdal is gelegen in een sfeervol tuincentrum met volop parkeergelegenheid. Als u langskomt dan trakteren wij u graag op een gratis oliebol!

Wilt u uw vuurwerk online bestellen? Doe dat dan ook niet via een website uit Polen! Deze websites zijn vaak illegaal en het vuurwerk uit Polen is onveilig. Bij Koningsdal bieden wij een voordelig aanbod vuurwerk dat u volledig legaal kunt bestellen. Het is natuurlijk een prettig idee dat u met Nieuwjaar te maken heeft met ongevaarlijk vuurwerk! De webshop is tevens vanaf 1 november geopend.

Ruime keuze vuurwerk, vaak goedkoper dan in Polen

Als vuurwerk expert bieden wij u een ruime keuze tegen scherpe prijzen. Met onze actie vuurwerk pakketten kunt u zeker geld besparen! U bent misschien nog wel goedkoper uit dan dat u uw vuurwerk gaat kopen in Polen. Koningsdal heeft vuurwerk voor jong en oud en voor ieder wat wils: knallers, siervuurwerk, kindervuurwerk en mooie Chinese vuurwerk pakketten.

Wij heten u vanaf 1 november aanstaande welkom in onze vuurwerkwinkel in Utrecht. U vindt onze winkel in het tuincentrum aan de Koningsweg 87. Hou er rekening mee dat wij enkel vuurwerk verkopen aan personen van 16 jaar en ouder!

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Online vuurwerk bestellen Vuurwerk Duitsland Vuurwerk kopen Zeist