Vuurwerk kopen in Duitsland? Niet doen!

Bent u op zoek naar vuurwerk uit Duitsland? Stop met zoeken! Bij Koningsdal in Utrecht hebben wij al het laatste vuurwerk dat u gewoon legaal kunt kopen of bestellen. Het in bezit hebben van vuurwerk uit Duitsland is in Nederland verboden. Dat komt omdat het niet voldoet aan de Nederlandse eisen. Koop daarom uw veilige vuurwerk van hoge kwaliteit in onze speciaalzaak.

Online vuurwerk kopen

Goedkoop en veilig vuurwerk kopen, liever hier dan in Duitsland

Goedkoop en veilig vuurwerk kopen doen onze klanten al jaren liever in Utrecht dan in Duitsland. U kunt bij Koningsdal namelijk terecht voor het laatste vuurwerk tegen spetterende actieprijzen! Onze vuurwerkwinkel is goed te bereiken, wij zijn gelegen in een gezellig tuincentrum met voldoende parkeergelegenheid. Komt u ons bezoeken? Wij trakteren op een lekkere oliebol!

Wilt u liever online vuurwerk bestellen? Doe dat dan ook niet in Duitsland! Het is vaak illegaal, onveilig en levert slechte kwaliteit vuurwerk op. Bij Koningsdal bieden wij een vuurwerk webshop waar u op uw gemak ons aanbod kunt bekijken en bestellen. Vanaf 1 november  gaan onze webshop open voor de vuurwerk verkoop.

Ruime keuze vuurwerk tegen lagere prijzen dan in Duitsland

Als vuurwerk specialist bieden wij al onze klanten een ruime keuze tegen de laagste prijzen. Met onze actie pakketten kunt u behoorlijk wat euro’s besparen! U bent misschien nog wel goedkoper uit dan dat u vuurwerk bestelt of gaat ophalen in Duitsland. Wij bieden voor jong en oud een leuk vuurwerk aanbod: knallend vuurwerk, siervuurwerk, familie pakketten en Chinees vuurwerk!

Kom langs in onze vuurwerk shop vanaf 1 november 2018 of bestel vanaf dan uw veilige en hoge kwaliteit vuurwerk in de webshop. Onze winkel is gelegen aan de Koningsweg 87 in Utrecht. (In het tuincentrum) Afleveren en verkopen van vuurwerk doen wij alleen aan personen vanaf 16 jaar oud. Graag tot ziens, bij vuurwerkspecialist Koningsdal!

Ga naar de webwinkel.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vuurwerk kopen Zeist Illegaal vuurwerk Knalvuurwerk